Koulun kuusijuhla

Kuusijuhla Pontuksella

Viikolla 50 meillä Pontuksen koululla oli kuusijuhla, jonka järjestivät Saimaanselkä ja Viherniitty. Viherniityn ja Saimaanselän oppilaat valmistelivat juhlaa varten monenlaisia esityksiä. Useimmissa aiheena oli kuusipuu. Saimaanselän ja Viherniityn ykköset esittivät laululeikkejä kuten Metsämiehenlaulu ja Suomi-puu. Saimaanselän ja Viherniityn kolmoset esittivät Kuusen vuosi – runon ja laulun. Saimaanselän viitoset esittivät näytelmän ‘7 veljestä koulussa’, ja Viherniityn viitoset esittivät näytelmän ‘Hölmöläisten ipad’. Kuusijuhlaan oli kutsuttu oppilaat, ja heidän vanhempansa. Se järjestettiin keskiviikkona 13.12. Koska juhlasalimme on sinänsä pieni, Aurinkolaaksolla ja Lupiinirinteellä oli oma juhla, joka alkoi klo 17.00, ja Saimaanselällä ja Viherniityllä oli oma juhla, joka alkoi klo 19.00.

teksti Laura ja Nikita