Juhlatunnelmia joulun alla

Perjantai 1.12. sytytettiin pihalla olevaan kuuseen valot samalla kun laulettiin joulupuu on rakennettu.

Aamulla Pekka Laukkarinen ja trio esiintyivät meidän liikuntasalissa adventin kunniaksi. Kiertueen nimi oli Jouluntähti. Pienemmät oppilaat olivat innoissaan ja lauloivat mukana. Pekalla oli mukana oli “MUULIHARPPU”. Esitys alkoi klo 9:25 ja loppui 10:00.

Saimaanselän neljä viidesluokkalaista menivät hauskuttamaan pienempiä oppilaita. Heillä oli  omatekemänsä koiramaskit kasvoillaan.

Itsenäisyysjuhla 5.12.

4.-luokkalaiset esittivät letkajenkan ja kehruuvalssin. Sitten osa 4.- luokkalaisista lausuivat Suomi-runoja. Iisa 5. luokalta esitti oman yksityis-tanssin  ja lopuksi laulettiin seisten maamme-laulu.Kaksi Lupiinirinteen 4.luokkalaista sanoivat, että juhlissa oli kivaa ja tansseja ei ollut vaikea harjoitella.

Saimaanselän viidesluokkalaiset tekivät julisteita Suomeen liittyvistä aiheista. Kolmasluokkalaiset tekivät Suomi-kirjoja.

Kuva ja tekstit Kiia ja Moona