Lupiinirinteen syksyn kuulumisia

Lupiinirinteessä on syksyn aikana ehditty tehdä monenmoista. On tutustuttu erilaisten leikkien ja pelien avulla toisiimme, tutkittu ja tarkasteltu uutta oppimisympäristöä sekä ympäröivää luontoa.

4 lk oppilaiden ryhmätehtävä

2 luokan taidetta Murheistenrannassa matematiikan tehtävän pohjalta.

Torstaina 19.10 kävimme puulajipuistossa ja kalastamassa Kanavansuulla. Puulajipuistossa kävimme metsässä ja Kanavansuun koululla. Tehtävänä oli tunnistaa ja kuvata puita. Ilma oli kylmä, mutta tunnelma hyvä. Kanavansuun koululla sai leikkiä ja kiipeillä.

Menimme kalastamaan Kanavansuun mattolaiturille. Mukana oli kalastusopas. Hänen nimensä oli Lauri Lehtonen. Hän oli mukava. Osa kalasti mato-ongella ja joillakin oli virvelit. Saatiin yksi vähän isompi kala. Se oli hauki. Se oli 1 kg luokkaa, mutta päästettiin kaikki kalat lopulta takaisin veteen mitä saatiin. Siellä oli hauskaa mutta kylmä. Silti oli hyvä meininki.

Puulajipuiston ja kalastusreissun kuvat ja teksti Titta ja Nico 6 lk