Juhlatunnelmaa ja yrittäjyyttä

Viikolla 49 nelosluokkalaisilla oli tiistaina kaupungin järjestämä itsenäisyyspäivän juhla. He esiintyivät myös meidän koululle ennen juhlaan lähtöä.

Torstaina kutoset tekivät yrityskylän mainoksia Aurinkolaakson kutosten kanssa.

2 luokkalaiset tekivät töitä Aurinkolaakson 2 luokan kanssa matikkapajoissa.

Keskiviikkona ei ollut koulua.

Torstaina kutoset menivät yrityskylään oppimaan minkälaista on olla töissä. Se oli monen mielestä mukava kokemus.

Viikolla 50 keskiviikkona oli joulujuhla eli kuusijuhla, jossa oli Viherniityn ja Saimaanselän esityksiä. Juhla oli hauska ja täynnä huumoria, ainakin Saimaanselän näytelmässä 7 veljestä ja Viherniityn hölmöläisissä.

Torstaina leivoimme pipareita opettajien huoneessa, josta kantautui voimakas piparin tuoksu.

Perjantaina erikoisena joulukalenteriluukkuna oli kuudesluokkalaisten entisen sijais-opettajan Villen terveisvideo, joka nauratti oppilaita.

Teksti Samuel 6 lk & Alexandra 6 lk