Tervetuloa kouluun!

Ensimmäiset koulupäivät ovat varmasti jännittäviä jo siksi, että oppilaat saapuvat uuteen koulurakennukseen. Rakennus näyttää ulospäin isolta ja monimutkaiselta – totuus on ihan toista, kun astuu sisälle.  Koulun opaskartat ovat hieman virheelliset ja puutteelliset esim. Lupiinirinteestä puuttuvat vessat. Jokaisessa solussa on 4-5 kpl vessoja.  Rakennuksessa on mielestäni helppo liikkua ja siirtymiä solusta ravintolaan ja eri opetustiloihin harjoitellaan ensimmäisten kouluviikkojen aikana. Oppilaat ottavat varmasti talon yllättävän pian haltuunsa.

Torstaina 10.8 kaikilla on koulua klo 9-12.00. Kokoontuminen pihalle, josta haetaan soluihin. Perjantaina koulua kaikilla klo 8.30-12.30, koulunkäynninohjaajat/opet tulevat hakemaan pihalta oppilaat kotisoluun. Lukujärjestyksen mukainen opetus alkaa seuraavalla viikolla.

Koulukyydit / liikennejärjestelyt

Kyydittäviä oppilaita on koulussamme n. 50.  Oppilaat haetaan ja saatetaan koulukyydeille niin kauan kuin se on tarpeen ja pienimmät oppilaat koko lukuvuoden ajan.  Kartasta selviää saattoliikenteen paikka ja vierailijoiden parkkipaikat, joita on todella vähän. Poikkeuksellisesti henkilökunnan parkkipaikalle voi koulun aloituspäivinä myös pysäköidä, jos siellä on tilaa. Toiveemme on, että mahdollisimman moni kulkisi koulumatkansa pyörällä tai jalan jo heti alusta saakka.  Ensimmäisten viikkojen aikana valvomme koulun pihalla liikennettä ja sen sujumista. Mahdollista liikennejärjestelyjen haasteista voi olla yhteydessä Pentti Multaharjuun (pentti.multaharju@lappeenranta.fi )  Liikennevalojen asennus näyttäisi vielä olevan kesken, torstaina pitäisi toimia!

Iltapäivätoiminta

Pontuksen iltapäivätoiminta aloittaa heti ensimmäisenä koulupäivänä 10.8. klo 12.00. Iltapäivätoimintaan osallistuvat lapset saatetaan soluista koulupäivän päättyessä kerhotilaan. Kerhossa aloittaa tänä syksynä 50 lasta ja ohjaajia on kahdeksan. Iltapäiväkerhoinfo huoltajille pidetään koulun pihalla (sateen sattuessa ravintolassa) heti ensimmäisenä koulupäivänä klo 9.15. Kaikille lapsille jaetaan kotiin vietäväksi lapsitietolomake ensimmäisten koulupäivien aikana ns. reppupostina.  Iltapäiväkerhon vastuuohjaaja on Minna-Riitta Vainikka (Wilmassa Minna Vainikka).

Vastuuopettajat ja koulunkäynnin ohjaajat soluissa

Aurinkolaakso:

Minna Hiltunen 2lk , / 30.9 saakka  Ulla Hulkkonen

Anna Munukka 2 lk ja 4lk

Eija Noponen 4lk ja 6lk

Marjo Särkelä 6lk

Karoliina Snåre 3-5 lk

koulunkäynninohjaajat: Piia Ukkonen ja Risto Töllikkö

Lupiinirinnne:

Mari Kontinen 2lk

Maija Sundgren 4lk

Miia Matiainen 4lk ja 6lk

Jarno Puumalainen 6lk

koulunkäynninohjaajat:  Jenna Auvinen ja Susa Katajisto.

Saimaanselkä :

Sanna Suuronen 1lk

Paula Bertus 3lk

Jatta  Heikkinen 1lk ja 3 lk

Riikka Wåg 3lk ja 5 lk

Mirkka Kuosmanen 5lk

Sami Pesonen 1lk ja 3lk

Koulunkäynninohjaajat: Minna Vainikka ja Barbara Gyözö

Viherniitty:

Hanna Rantanen 1lk

Marja-Riitta Turunen 1lk ja 3lk

Hanna Järvelä 3lk

Kari Hivronen 3lk ja 5lk

Outi Susimaa-Laitinen 5lk

Viivi Mantere 1-4lk

Koulunkäynninohjaajat: Jarkko Lappalainen ja Annu Meriläinen.

Erityisopettajat: Johanna Wahlman (Viherniitty ja Saimaanselkä) ja Johanna Hietamäki (Lupiinirinne ja Aurinkolaakso)

Tavoitatte opettajat  wilmaviestillä ja pian myös henkilökohtaisesta työpuhelimesta.

Muistattehan huolehtia lapsenne erikoisruokavaliot keittiölle, ohjeet löytyvät wilman tiedotteista!

Lisäinfoa ensi viikolla, jospa näillä päästään alkuun!

Mukavaa koulun alkua koteihin!

ystävällisin terveisin,

Katri Kurronen