Syyskuulumisia Pontuksen koululta

Syyslukukausi on edennyt jo syysloman kynnykselle. Syksy on sujunut uuteen kouluun tutustuessa ja uusia työskentely- ja opiskelutaitoja opetellessa. Koulutyö on lähtenyt mukavasti käyntiin ja monia hienoja asioita on opittu ja koettu yhdessä. Ensi viikolla eli viikolla 43 vietämme koko viikon syyslomaa. Koulutyö Pontuksen koulussa jatkuu maanantaina 30.10. lukujärjestyksen mukaisesti klo 8.30. Hyvää ja rentouttavaa syyslomaa kaikille!

Pontuksen koulun valokuvauspäivä on torstai 9.11. Tarkemmat tiedot valokuvauksesta tulevat myöhemmin.

Oppilaita on pyydetty tuomaan sisäkengät koululle. Hienosti monet ovat jo asian hoitaneet, mutta muutamilta sisäkengät vielä puuttuvat. Turvallisuus- ja mukavuussyistä on tärkeää, että kaikilla oppilailla on sisäkengät käytössä.

Syyslomalle lähtiessä oppilaiden olisi hyvä tyhjentää oma naulakkopaikka ylimääräisistä tavaroista ja vaatteista sekä tarkistaa myös koulun löytötavaralaatikot. Löytötavaroihin on kertynyt runsaasti vaatteita, joten laatikot tyhjennetään syysloman jälkeen ja löytövaatteet kierrätetään eteenpäin.

Pontuksen päiväkotikoulun vihkiäisiä vietetään 21.11. Oppilailla on koulua klo 8.30 – 12.30. Koulupäivän aikana oppilaat saavat mm. nähdä vihkiäisjuhlan kenraaliharjoitukset. Iltapäivätoimintaa ei ole vihkiäisjuhlallisuuksien takia.

Hyvää syyslomaa ja mukavaa syksyn jatkoa!