PONTUKSEN PÄIVÄ 20.11.2018

Vietimme ensimmäistä kertaa PONTUKSEN päiväkotikoulun historiassa PONTUKSEN päivää , joka mukavasti osui kansainvälisen lapsen oikeuksien päivän kanssa samaksi. Lasten oikeuksien päivää vietetään joka vuosi 20. marraskuuta YK:n lapsen oikeuksien sopimuksen hyväksymisen (20.11.1989) kunniaksi kaikkialla maailmassa.  ENsi vuonna päivä on valtakunnallinen liputuspäivä.

Päivä alkoi lipunnostolla ja yhteislaululla.  Päivään kuului myös päiväkodin lasten toivoma hampurilaislounas. Lisäksi päivän aikana pääsi tutustumaan eskarilaisten ja kakkosluokkalaisten yhteistyössä jätemateriaaleista tekemiin taideteoksiin.

Päivän kohokohta oli vanhempainyhdityksen järjestämä disco illalla, viskarit ja eskarit pääsivät jytäämään ensin ja lähes 200 koululaista nautti jumppasalin disocomaailmasta tanssien ja herkutellen,