Pontuksen koulun tulevia tapahtumia ja aikatauluja marras-joulukuun aikana

Pontuksen koulun koulutyön lomassa on loppuvuoden aikana monenlaisia tapahtumia ja muutoksia.

Perjantaina 3.11. Pontuksen päiväkotikoulun eskarit ja 1. – 2.-luokkalaiset pääsevät koulun saliin seuraamaan taikuri Alfredon esitystä ja oppimaan turvallisuusasioita klo 8.45.

Torstaina 9.11. on koulun valokuvauspäivä. Oppilaat saavat kotiin täytettäviksi valokuvauslupalaput, jotka on palautettava koululle mahdollisimman pian, viimeistään kuvauspäivänä. Ilman lupaa valokuvaukseen ei voi osallistua. Valokuvauksessa otetaan koko solun yhteinen ryhmäkuva ja halukkaista yksilö- ja kaveri-/sisaruskuvat.

Tiistaina 21.11. on Pontuksen päiväkotikoulun vihkiäispäivä. 1.-luokkalaisilla ja 3. – 6.-luokkalaisilla oppilailla on koulua klo 8.30 – 12.30. Kakkosluokkalaisilla, jotka esiintyvät juhlassa yhdessä eskareiden kanssa, Metku-kuorolaisilla sekä muilla nimetyillä ohjelman esittäjillä on koulua klo 8.30 – 15.00. Vihkiäispäivän koulupäivän aikana oppilailla on omaa juhlaohjelmaa ja oppilaille on luvassa oma yllätys. Iltapäiväkerhoa ei ole vihkiäispäivänä.

Koulun 1. – ja 3. luokan oppilaat osallistuvat uimakouluun Lauritsalan uimahallissa maanantaina 4.12., tiistaina 5.12., torstaina 7.12. ja perjantaina 8.12. Uimakoulu järjestetään koulupäivän aikana ja uimakouluun on bussikuljetus.

Tiistaina 5.12. 1. – 3.-luokkalaisilla ja 5. – 6.-luokkalaisilla on koulua 8.30 – 12.30. Koulupäivän aikana juhlistetaan 100-vuotiasta Suomea. Neljäsluokkalaiset osallistuvat kaupungin lasten itsenäisyysjuhliin urheilutalolla klo 11 alkaen. Neljäsluokkalaiset tulevat kouluun klo 9.15. He ruokailevat koululla ja siirtyvät bussikuljetuksella itsenäisyysjuhlaan ja takaisin. Koulupäivä päättyy klo 14.00.

Keskiviikkona 6.12. juhlistetaan 100-vuotiasta Suomea ja vietetään itsenäisyyspäivän vapaata.

Torstaina 7.12. koulun kuudesluokkalaiset osallistuvat Yrityskylään koulupäivän aikana.

Keskiviikkona 13.12. järjestetään Pontuksen koulun joulujuhla kahtena iltajuhlana. Kaikilla koululaisilla on koulua klo 8.30 – 12.30. Varsinaiset joulujuhlakutsut tulevat myöhemmin.

Torstaina 21.12. kaikilla oppilailla on koulua klo 8.30 – 12.30. Koulupäivän aikana vietetään solujen pikkujouluja ja valmistaudutaan jouluun.

Perjantaina 22.12. on syyslukukauden viimeinen koulupäivä. Kaikilla oppilailla on koulua klo 8.30 – 10.00. Iltapäiväkerho toimii klo 10 – 14.00. Vietämme koko koulun yhteisen jouluhetken joululaulujen merkeissä. Kuudesluokkalaiset saavat väliarvioinnin numerotodistuksena syyslukukauden viimeisenä koulupäivänä. Muiden vuosiluokkien väliarviointia varten lapsenne vastuuopettajat kutsuvat teidät arviointikeskusteluihin marras-tammikuun aikana.

Joululomaa vietetään 23.12.2017 – 7.1.2018. Koulutyö jatkuu maanantaina 8.1. lukujärjestyksen mukaan.