Mitä Aurinkolaaksoon kuuluu?

Koulumme irtokalustesuunnittelu alkaa olla valmis – seuraavana kalusteet lähtevät kilpailutukseen ja sitten vasta tehdään valintoja ja päätöksiä. Oppilaita on kuultu ja niinpä kalustesuunnitelmissa ovat mukana pingispöytä, jalkapallopeli, donitsi, säkkituolit, maja ja paljon muuta. Oppilaat saavat vielä testattavaksi istuimia, jotta löydämme ns. sopivan koulutuolin.

Suunnittelussa meillä on ollut isona apuna suunnittelutoimisto CDM :stä Kati Räisänen. Kaiken tämän mielenkiintoisen urakan rinnalla opettajat ovat tehneet erikoisluokkien varustelistoja ja puurtaneet opetusuunnitelman yksilöllisen oppimispolun kimpussa. Olemme kouluttautuneet yhdessä Lappeen ja Joutsenon koulun väen kanssa – vuoropuhelu on ollut antoisaa ja eväitä tulevaan kouluun on saatu roppakaupalla.

Maaliskuun aikana tulemme jakamaan oppilaat kotisouluihin ja huhtikuussa  oppilaat saavat tietää kotipesänsä 🙂  Lähetämme tiedon myös teille kotiin wilman kautta.  Ensi vuonna meitä tulee olemaan n. 320 oppilasta.   Koulun päivärytmistä alkaa hahmottua ja lukujärjestystsen kimppuun käymme piakkoin. Olen erittäin iloinen, että saamme koulullemme oman iltapäiväkerhon ja pyrimme myös järjestämään monipuolista kerhotoimintaa heti koulun jälkeen ja aamukerhoa kyyditysoppilaille.

Koko koulun yhteinen RYHMÄYTYMISPÄIVÄ on 9.5 , jonka voitte jo merkitä kalentereihinne. Päivä on samalla ekalaisten tutustumispäivä sekä  6- luokkalaiset viettävät tuolloin päivän tulevassa yläkoulussa.  Päivän päätteeksi on huoltajille yhteinen vanhempainilta, jossa kerromme syksyn koulun aloitukseen liittyvistä asioista.